Hos Oil tankstation Kollumerzwaag

Tankstation HOS Oil krijgt nieuwe luifel na stormschade

Bron: Hos Oil

Bij het Total Express-tankstation Kollumerzwaag is een nieuwe luifel geplaatst. Eind vorig jaar veroorzaakte storm Bella een scheur in de constructie, waardoor het dak loskwam van de kolommen. 

De nieuwe luifel van de benzinepomp, die onderdeel is van het netwerk van het Friese HOS Oil, werd deze week opgeleverd door AK Bouw. “Het heeft even geduurd voordat alles weer in orde was, maar het resultaat mag er zijn”, laat Hos Oil weten. Dat het vervangen van de luifel langer duurde, heeft te maken met het feit dat er eerst een nieuwe berekening voor de constructie gemaakt moest worden. “Alles is nu compleet nieuw en kan weer jaren mee”, aldus Johan Hoekstra van het bedrijf.

Bovendien is er alvast nagedacht over zogenaamde mantelbuizen in de kolommen, waardoor het mogelijk is om later extra’s, zoals camera’s, aan het tankstation toe te voegen. Onder de nieuwe luifel worden de brandstoffen diesel, Euro 95, Excellium 98 en Excellium diesel verkocht.

Hos Oil exploiteert drie TotalEnergies-tankstations. De overige twee zijn te vinden in de Friese dorpen Boelenslaan en Surhuisterveen. Daarnaast verkoopt HOS Oil onder andere brandstoffen aan wederverkopers en zakelijke eindverbruikers.

Hos Oil tankstation Kollumerzwaag
Het tankstation met de vernieuwde luifel. Foto: HOS Oil

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.