Shell De Heikant Vollenhoven

Shell De Heikant wordt onderdeel van netwerk Vollenhoven

Bron: Vollenhoven LinkedIn

Vollenhoven heeft er een nieuwe locatie in het netwerk bij: Shell De Heikant. De toevoeging van het tankstation in Tilburg brengt het totaal aantal locaties van Vollenhoven in de stad op tien. 

Het Shell-tankstation, gelegen aan de Mascagnistraat, verstevigt volgens het eveneens Tilburgse Vollenhoven de positie van het bedrijf in de Noord-Brabantse stad. Dat Vollenhoven het tankstation overneemt, is niet zonder reden. “Deze locatie is gelegen op een markant punt in Tilburg aan een van de ontsluitingswegen van een grote woonwijk. Het station heeft een zeer goede naam in de woonwijk en kent vele vaste klanten. In de omgeving van dit station hebben we bovendien al twee onbemande AVIA Xpress-locaties”, aldus manager handel Joep Fassaert.

Geen omkleuring

Hoewel Vollenhoven onderdeel is van de AVIA coöperatie en zowel AVIA -, AVIA XPress- als AVIA Truck-locaties beheert, staat voor de benzinepomp in Tilburg voorlopig geen omkleuring op de planning. “We gaan eerst het station omzetten in onze exploitatie onder Shell”, zegt Fassaert. “Dit blijft voorlopig zo. Er zijn nog geen plannen om dit te wijzigen.” Eventuele verbouwingen of aanpassingen volgen ook later, als duidelijk is waar de behoefte van de klant ligt.

Shell De Heikant is overigens niet het enige tankstation in het netwerk dat onder een ander merk dan AVIA geëxploiteerd wordt. Zo nam het bedrijf in maart 2015 vier tankstations van De Meeuw over. Ook die locaties hebben het eigen merk behouden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.