Shell Utrecht e-bike

Utrechtse Shell-stations testen met e-bikes

Bij twee tankstations van Shell, beiden gelegen aan de rand van Utrecht, worden testen gedaan met e-bikes. Personen die een afspraak hebben in de stad en de verkeersdrukte willen vermijden, kunnen hun auto gratis bij het tankstation parkeren en vervolgens een e-bike reserveren. 

Volgens Shell is de nieuwe service een goede oplossing om gemakkelijk door het verkeer te bewegen en hoge parkeerkosten te voorkomen. Daarnaast probeert het bedrijf op deze manier invulling te geven aan de klimaatdoelstellingen. Ook het gebruik van deelmobiliteit moet daar aan bijdragen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.