Vermeulen tankstation Zwartsluis

Tweede Vermeulen-tankstation opent in Zwartsluis

Bron: Vermeulen

Het tweede tankstation onder de vlag van de broers Vermeulen opent dit najaar in Zwartsluis. De onbemande locatie wordt gebouwd bij autobedrijf Van Kesteren aan De Grote Kranerweerd.

Het nieuwe tankstation krijgt pompen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, waar benzine, HVO en AdBlue verkrijgbaar zijn. Renault-dealer Van Kesteren was al langer op zoek naar een partner voor het exploiteren van wasboxen en kwam uiteindelijk bij Vermeulen terecht. Uit de gesprekken tussen de partijen ontstond vervolgens het idee om ook een onbemand tankstation met vier opstelplaatsen aan het terrein toe te voegen. De overeenkomst voor die samenwerking werd afgelopen week getekend.

Wasboxen

Wimfried van Kesteren was ‘blij verrast’ door het idee van het tankstation. “Ik wil op onze nieuwe locatie echt een totaalautobedrijf neerzetten. Je komt bij ons om te laden, tanken, een nieuwe of gebruikte auto te kopen, te laten onderhouden én te wassen. Want die twee wasboxen ga ik nu zelf exploiteren, evenals twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het tankstation past hier heel goed bij.”

Ook de broers Vermeulen zien de nieuwe locaties als een mogelijkheid om verder te groeien, nadat in IJsselmuiden eerder dit jaar het eerste eigen Vermeulen-tankstation werd geopend. “Dit past perfect in ons netwerk van tankstations. Ons ideaal is om uit te breiden in een straal van 50 kilometer om Kampen”, aldus Rik Vermeulen. Niels Vermeulen vult aan: “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken.’’

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.