Argos Luifel locatie 200

TankProTV: ViaVisual over led-schermen bij het tankstation en kijkje bij speciale Argos-locatie

Argos Luifel locatie 200

Wat is de toegevoegde waarde van een led-scherm bij een tankstation? En wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van zo’n communicatiemiddel? Op onder andere die vragen gaf Maarten Hettinga woensdagmiddag antwoord in een nieuwe uitzending van TankPro- en CarwashProTV. Ook namen we een kijkje bij de omkleuring van het tweehonderdste Argos-tankstation.

Volgens Hettinga, directeur van ViaVisual, leent led zich uitstekend voor tankstations en carwashes. Niet alleen kunnen de schermen goed gebruikt worden voor het overbrengen van boodschappen over bijvoorbeeld kortingen of coronaregels, ook kunnen ze voor ondernemers in de tankstationbranche een extra inkomstenbron vormen. In de uitzending van woensdag 30 juni vertelde de ondernemer uit het Gelderse Duiven hoe dat werkt en wat de aandachtspunten zijn.

Argos

Bovendien gingen we langs bij een bijzonder Argos-tankstation in Zutphen. De afgelopen twee weken werd hard gewerkt aan de omkleuring van de voormalige Brand Oil-locatie aan de Oostzeestraat. In een reportage op locatie legt schilder Henri van Rotterdam uit wat er komt kijken bij zo’n omkleuring en hoe het werk verliep. Ook vertelde Arnold Scherpenkate, manager retail bij Varo Energy, wat deze mijlpaal voor het bedrijf betekent.

De uitzending was woensdag 30 juni om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in TankPro TV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankProTV: ViaVisual over led-schermen bij het tankstation en kijkje bij speciale Argos-locatie | TankPro.nl
Argos Luifel locatie 200

TankProTV: ViaVisual over led-schermen bij het tankstation en kijkje bij speciale Argos-locatie

Wat is de toegevoegde waarde van een led-scherm bij een tankstation? En wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van zo’n communicatiemiddel? Op onder andere die vragen gaf Maarten Hettinga woensdagmiddag antwoord in een nieuwe uitzending van TankPro- en CarwashProTV. Ook namen we een kijkje bij de omkleuring van het tweehonderdste Argos-tankstation.

Volgens Hettinga, directeur van ViaVisual, leent led zich uitstekend voor tankstations en carwashes. Niet alleen kunnen de schermen goed gebruikt worden voor het overbrengen van boodschappen over bijvoorbeeld kortingen of coronaregels, ook kunnen ze voor ondernemers in de tankstationbranche een extra inkomstenbron vormen. In de uitzending van woensdag 30 juni vertelde de ondernemer uit het Gelderse Duiven hoe dat werkt en wat de aandachtspunten zijn.

Argos

Bovendien gingen we langs bij een bijzonder Argos-tankstation in Zutphen. De afgelopen twee weken werd hard gewerkt aan de omkleuring van de voormalige Brand Oil-locatie aan de Oostzeestraat. In een reportage op locatie legt schilder Henri van Rotterdam uit wat er komt kijken bij zo’n omkleuring en hoe het werk verliep. Ook vertelde Arnold Scherpenkate, manager retail bij Varo Energy, wat deze mijlpaal voor het bedrijf betekent.

De uitzending was woensdag 30 juni om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in TankPro TV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.