Loogman Tanken en wassen

Loogman werft opnieuw personeel door studiekosten te betalen

Bron: Loogman

Tank- en autowasketen Loogman zoekt naar een tiental studenten die zij schuldenvrij door de studietijd willen loodsen. Eerste- en tweedejaars HBO en WO-studenten zijn welkom bij Loogman. Het project houdt in dat de student twaalf uur in de week bij de tank- carwashonderneming werkt, in ruil daarvoor worden de meeste studiekosten door het bedrijf betaald.

Het ‘Project Studieschuldenvrij Studeren’ van de Loogman Groep bleek vorig jaar een groot succes. Uiteindelijk gingen in plaats van de beoogde tien studenten achttien mensen aan de slag bij het bedrijf. Wegens succes gaat het wervingsproject dit jaar op herhaling.

Vergoeding

Het project houdt in dat studenten op kosten van de keten kunnen studeren. Na de studie stappen de deelnemers aan dit programma studieschuldenvrij de wereld in. Deze week startte Loogman de campagne om studenten te werven. De onderneming betaalt naast het normale salaris het studiegeld, de studiematerialen en buitenlandse studiereizen.

De groep bestaat uit verschillende bedrijven, zodat er altijd wel een plek beschikbaar is in de wasstraat, horeca of elders. Er zit geen addertje onder het gras, benadrukt directeur Kees Yzebaert in een promotievideo op de site van het bedrijf.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.