Poll: Hangen de oranje slingers al?

We moesten er heel wat jaren op wachten, maar het Nederlands Elftal doet deze maand eindelijk weer eens mee aan een groot eindtoernooi. Zondag wacht de eerste tegenstander van Oranje. In Amsterdam neemt het elftal van Frank de Boer het dan op tegen Oekraïne. Donderdag staat de wedstrijd tegen Oostenrijk op het programma en maandag 21 juni volgt het laatste duel in de groepsfase met Noord-Macedonië. 

Het EK voetbal is een mooie gelegenheid om de oranje slingers buiten op te hangen, de shop te versieren en in de bakery oranje gebak te verkopen, toch? Laat hieronder in de poll weten óf en hoe je de EK-koorts probeert aan te wakkeren op het tankstation.

Voor het eerst sinds lange tijd doet het Nederlands Elftal weer mee aan een eindtoernooi. Schenk jij hier op het tankstation aandacht aan?

Doe je iets bijzonders tijdens het EK voetbal? Laat het weten aan de redactie van TankPro!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.