Fieten Olie Appelscha

Fieten Olie opent heel klein, maar bijzonder tankstation in Appelscha

Bron: Frans Autoglans

Fieten Olie heeft in Nederland al tientallen tankstations, maar afgelopen weekend werd een wel hele bijzondere locatie geopend. In Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe opende misschien wel het kleinste tankstation van Nederland.

Niet alleen werd er een klein tankstation geopend in het park in Appelscha, kinderen kunnen in de attractie ook hun autootje laten wassen bij Frans Autoglans. “Dat autowassen bij Frans Autoglans een ware attractie is, dat weten de vele vaste klanten al jaren. Met de uitbreiding van deze locatie, laten we zien dat we een bedrijf zijn voor jong en oud”, schrijft het bedrijf op de socials. ”We zijn dan ook erg trots op het eindresultaat.”

Steenwijk en Wolvega

Voor Frans Autoglans is het gelijk een mooie promotie voor de locaties in Steenwijk en Wolvega. Bovendien: jong geleerd, is oud gedaan. In Wolvega zijn vier overdekte wasboxen te vinden, in Steenwijk heeft Frans Autoglans zes wasboxen, waarvan twee extra groot en met een loopbrug voor het wassen van grotere voertuigen. Later dit jaar staat er voor Steenwijk nieuwbouw op de planning.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.