Fieten Olie Appelscha

Fieten Olie opent heel klein, maar bijzonder tankstation in Appelscha

Fieten Olie heeft in Nederland al tientallen tankstations, maar afgelopen weekend werd een wel hele bijzondere locatie geopend. In Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe opende misschien wel het kleinste tankstation van Nederland.

Niet alleen werd er een klein tankstation geopend in het park in Appelscha, kinderen kunnen in de attractie ook hun autootje laten wassen bij Frans Autoglans. “Dat autowassen bij Frans Autoglans een ware attractie is, dat weten de vele vaste klanten al jaren. Met de uitbreiding van deze locatie, laten we zien dat we een bedrijf zijn voor jong en oud”, schrijft het bedrijf op de socials. ”We zijn dan ook erg trots op het eindresultaat.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.