Tony's Kiosk de Haan

De Haan kan binnen veertien uur onbemande shop plaatsen

Het eerste onbemande tankstation in het netwerk van De Haan Minerale Oliën krijgt ook een onbemande shop. De allereerste Tony’s Kiosk wordt in juli geopend. Waar dat zal zijn, maakt het bedrijf later bekend. Wat de onbemande shop nog bijzonderder maakt, is dat deze in slechts veertien uur gebouwd kan worden.

Bij de bouw wordt het winkeltje aangeleverd in drie delen, verspreid over twee vrachtwagens. De Kiosk is volledig gedigitaliseerd en werkt op basis van de Tony’s scan & go Kiosk, een bestelzuil waarmee klanten hun producten kunnen afrekenen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.