Tony's Kiosk de Haan

De Haan kan binnen veertien uur onbemande shop plaatsen

Bron: De Haan

Het eerste onbemande tankstation in het netwerk van De Haan Minerale Oliën krijgt ook een onbemande shop. De allereerste Tony’s Kiosk wordt in juli geopend. Waar dat zal zijn, maakt het bedrijf later bekend. Wat de onbemande shop nog bijzonderder maakt, is dat deze in slechts veertien uur gebouwd kan worden.

Bij de bouw wordt het winkeltje aangeleverd in drie delen, verspreid over twee vrachtwagens. De Kiosk is volledig gedigitaliseerd en werkt op basis van de Tony’s scan & go Kiosk, een bestelzuil waarmee klanten hun producten kunnen afrekenen.

In de shop kunnen klanten onder andere dranken, zoetwaren, snacks, non-food producten en elektronische producten kopen. De Haan noemt de innovatie een ‘nieuwe shopervaring voor de klanten’. De Tony’s Kiosk zal 24 uur per dag te gebruiken zijn door de consumenten. De producten liggen in vending machines en kluisjes die na betaling het product ‘serveren’. Ook wordt er gebruik gemaakt van led-schermen in de shop en op het voorterrein.

Tony de Haan

De Haan heeft met Tony’s al twee verschillende formules: Tony’s street food en Tony’s coffee & more. Daar komt nu de Tony’s Kiosk bij. Tony de Haan is als derde generatie werkzaam in het bedrijf, vandaar de keuze voor de naam van het concept.

De Haan exploiteert in Nederland een netwerk van meer dan 140 tankstations met de merken De Haan, Esso, Shell en BP. Alle zeventien locaties van Tony’s zijn gelegen bij die tankstations. Onlangs werd bij Tony’s street food in Diemen nog een orderkiosk van het concept geplaatst.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.