DKV Kaart elektrisch laden

Charge4Europe en Total gaan samenwerking aan

Bron: DKV Persbericht

Door een samenwerking tussen Total en Charge4Europe, dat onderdeel is van DKV, kunnen klanten van het laatstgenoemde bedrijf hun tankkaart op meer locaties gebruiken. Door de samenwerking krijgt DKV er nieuwe strategische locaties van Total bij, zoals snelwegstations. 

Het aantal oplaadpunten wordt door de overeenkomst uitgebreid naar 175.000. De laadpalen in het netwerk hebben een vermogen tot 350 kW en zijn voornamelijk te vinden bij Total-locaties aan de Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse snelwegen. Met de DKV CARD +CHARGE kaart kunnen gebruikers van de pas elektrisch laden en automatisch afrekenen.

Belangrijke stap

“We zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Total. Hiermee hebben we een belangrijke stap in de verdere opbouw en uitbreiding van ons oplaadnetwerk gezet”, zegt directeur energie en voertuigservice Sven Mehringer. DKV zegt toonaangevend te willen zijn op het gebied van duurzame oplossingen voor de transportsector. Volgens het bedrijf sluit het mogelijk maken van steeds meer elektrisch vervoer daar goed op aan.

Charge4Europe is een joint-venture tussen DKV en Innogy, een Duits energiebedrijf. Met het bedrijf bouwt DKV aan een van de grootste oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen van Europa.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.