ProMedia studio TankProTV CarwashProTV

TankProTV: Nieuwe Moments & More in Wilp kan weleens de norm worden voor toekomstige tankshops

Bron: ProMedia (Nico Schinkelshoek)

Deze eerste shop met een vernieuwde versie van het concept Moments & More is te vinden in het Gelderse Wilp. Alles is daarin gebouwd rondom de bestelkiosken van De Digitale. TankProTV was aanwezig bij de opening en maakte een reportage over de shop. Verder stond wassen op locatie in deze uitzending centraal. Manouschka Bottse van Car-Cleaners was te gast in de studio om hierover te vertellen.

Woensdag was er weer een nieuwe gecombineerde uitzending van TankPro- en CarwashProTV te zien. Een auto reinigen op locatie is een luxedienst waar steeds meer mensen voor kiezen. Car-Cleaners start daarom een franchiseformule om landelijk uit te kunnen breiden. We bespraken de toenemende belangstelling voor deze vorm van autoreiniging. Car-Cleaners verzorgt het interieur- en exterieur van auto’s en regelt zelfs schadeherstel op locatie.

Iedere grote stad

De ambitie van het bedrijf is om in iedere grote stad meerdere poetsers te hebben. De kracht van Car-Cleaners ligt naar eigen zeggen in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt ervoor dat er veel kennis in huis is.

Verder zagen we een reportage over de ‘shop van de toekomst’ bij het tankstation van Vissers Energy Group langs de A1 in Wilp. We spraken met Gerbert Vissers, ceo van Vissers Energy Group, over het nieuwe concept. Ook gingen we in gesprek met Jeffrey Brouwer, directeur van De Digitale en verantwoordelijke voor de bestelkiosken. Volgens hem zou deze tankshop in de toekomst zomaar de norm kunnen worden.

De uitzending was woensdag 19 mei om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in TankPro TV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankProTV: Nieuwe Moments & More in Wilp kan weleens de norm worden voor toekomstige tankshops | TankPro.nl