Tankstation TinQ

Netwerk van TinQ uitgebreid met drie nieuwe locaties

TinQ heeft drie nieuwe benzinepompen aan het netwerk toegevoegd. De keten van onbemande tankstations heeft sinds kort ook locaties in het Overijsselse Holten, het Gelderse Aalten en in de Limburgse plaats Berg en Terblijt.  

‘’De groei van TinQ zet door! In de afgelopen periode hebben wij opnieuw 3 mooie locaties aan ons netwerk toegevoegd. Onze krachtige onbemande formule blijft groeien’’, laat het bedrijf weten. Bij het tankstation aan de Keizersweg in Holten kunnen klanten onder de luifel terecht voor diesel en Euro 95. Aan de Bredevoortsestraatweg in Aalten zijn dat diesel, Euro 95 en Euro 98. Aan de Rijksweg in Berg en Terblijt zijn zowel diesel, LPG als Euro 95 verkrijgbaar.

TinQ heeft in Nederland ruim 350 tankstations. Die zijn door het hele land te vinden. Het bedrijf is naar eigen zeggen op weg naar vierhonderd locaties. Afgelopen maand werd het eerste TinQ-tankstation in België geopend.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.