Mogelijke komst van benzinepomp in Apeldoorn zorgt voor commotie

De mogelijke komst van een tankstation in Apeldoorn zorgt voor veel ophef. Hoewel er nog niets vaststaat, liet een groep bewoners en lokale politici alvast weten niks in de plannen voor de bouw van een benzinepomp te zien. De natuurrijke omgeving zou namelijk plaats moeten maken voor de pomp, iets waar de tegenstanders zich niet in kunnen vinden.

Vrijdag kwam de groep van tientallen demonstranten bijeen, meldt Omroep Gelderland. Ze vrezen voor vervuiling in het gebied. Dat precies op de plek waar een stuk bos ligt een benzinepomp zou komen, noemt een van hen ‘belachelijk’. ”Er zijn al vijf benzinepompen in de omgeving’’, zegt een vrouw tegen de omroep. De groep hoopt op een alternatieve locatie. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.