Tientallen nieuwe opleidingen voor Bovag-leden

In samenwerking met Innovam en Skills Town lanceert Bovag een breed aanbod van opleidingen voor de leden van Bovag Tankstations en Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Ondernemers en medewerkers kunnen nu al gebruik maken van tientallen online trainingen, die door een klankbordgroep van Bovag-ondernemers zijn geselecteerd.

Nadat als gevolg van de nieuwe cao het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW werd opgeheven, besloot Bovag om zelf opleidingen te gaan aanbieden en ontwikkelen. Deze worden verzorgd door Innovam, een opleider van de mobiliteitsbranche en tevens onderdeel van de Bovag-familie. Om het opleidingsaanbod voor tankstations en autowas- en poetsbedrijven zo breed en interessant mogelijk te maken, wordt tevens de Bovag Academy gelanceerd in samenwerking met online opleider Skills Town.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.