Hoofdsponsor Argos Tankstations heeft begrip voor afblazen festival 538 Oranjedag

Er is komende week toch geen Argos-reuzenrad te vinden op het Chasséveld in Breda. Het Koningsdagfeest van Radio 538, waar Argos Tankstations hoofdsponsor van was, gaat namelijk niet door. De gemeente Breda besloot maandag vanwege veiligheidsredenen geen vergunning te verlenen voor het evenement. Argos zegt begrip te hebben voor die keuze. 

Het festival zou deel uitmaken van een reeks Fieldlab-experimenten. Toen chirurg Rogier Crolla van het nabijgelegen Amphia Ziekenhuis zaterdag een petitie startte, ontstond er veel ophef over het evenement. De petitie werd bijna 400.000 keer ondertekend. De chirurg vond het onbegrijpelijk dat een stukje verderop duizenden mensen bijeen zouden komen, terwijl het ziekenhuis vol ligt met coronapatiënten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.