538 Koningsdag samenwerking Argos en 538

Argos dit jaar hoofdsponsor van 538 Oranjedag

Wie op zaterdag 24 april naar het festival 538 Oranjedag gaat, zal daar een groot reuzenrad aantreffen van Argos. Het bedrijf is namelijk de nieuwe hoofdsponsor van het festival op het Chasséveld in Breda. 

Het festival is onderdeel van een reeks Fieldlab-evenementen, waarbij wordt getest hoe er ondanks het coronavirus weer verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. In deze tweede fase van de praktijkonderzoeken wordt getoetst of de ervaringen uit de eerste fase ook toepasbaar zijn op grotere aantallen deelnemers. Het evenement in Breda wordt het grootste Fieldlab-evenement tot nu toe. Er worden 10.000 bezoekers op het terrein toegelaten, die kunnen luisteren en dansen op muziek van onder andere Davina Michelle, Snollebollekes, DI-RECT en Armin van Buuren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.