De Vrije Pomp foto

De Vrije Pomp en Make-A-Wish willen wensen van zieke kinderen laten vervullen

De Vrije Pomp en Make-A-Wish Nederland werken sinds donderdag samen om wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Via het programma Tank & Schenk kunnen klanten 1 cent per getankte liter sparen voor het goede doel. 

Elk jaar geven de ondernemers die zijn aangesloten bij De Vrije Pomp een landelijk goed doel de kans om mee te doen aan het spaarprogramma. Het samenwerkingsverband van zelfstandige tankstations koos dit jaar voor Make-A-Wish, zodat de partijen konden profiteren van elkaars krachten. ‘’Make-A-Wish Nederland is een landelijk goed doel dat lokaal werkt. Dat is ook de kracht van de aangesloten DVP-stations. Make-A-Wish past goed bij Tank & Schenk, omdat bijdragen aan de grootste wens van een ziek kind daadwerkelijk een goed gevoel geeft’’, vertelt formulemanager Emma Haakman. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.