Sakko voegt Texaco-tankstation in Breda toe aan netwerk

Sakko Commercial voegde deze week de Texaco aan de Nieuwe Kadijk in Breda aan het netwerk toe. De exploitant van tankstations uit Bergen op Zoom neemt de locatie over van EG Retail. Sakko, die de locatie onbemand gaat draaien, kijkt naar mogelijkheden om ook laadpalen op het terrein te plaatsen. 

Volgens de algemeen directeur van Sakko Commercial past het tankstation goed in het netwerk. ‘’Het is een mooie locatie aan een drukke ringweg door Breda. Het is voor ons een locatie met veel potentie’’, zegt Stephan Mangnus. ”We zijn bezig met elektrische laadvoorzieningen en kijken hoe we deze op het perceel kunnen krijgen, want de doorstroom moet wel goed blijven. We kijken hoe we dat hier op deze locatie kunnen realiseren.” 

Grensstreek

Sakko, dat ook brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue levert, zal het aantal locaties in de nabije toekomst verder uitbreiden. Volgens Mangnus liggen de contracten voor vier verschillende locaties al klaar. Welke dat zijn, maakt het bedrijf later bekend. Daarnaast hoopt Mangnus locaties in de grensstreek over te kunnen nemen. ‘’We zijn daarin geïnteresseerd en we denken dat we grenslocaties ook goed kunnen draaien.”

Voornamelijk het prijsverschil met België, waar tanken goedkoper is, schrikt anderen volgens Mangnus af. ”Als zelfstandige exploitanten van hun grenslocaties afwillen, dan passen die ons goed. Ik heb geen probleem om die te huren of over te nemen. Aan de grensstreek zouden we namelijk graag nog wat posities verwerven en proberen we ons (onbemande) netwerk verder uit te breiden.”

Sakko heeft inmiddels zo’n veertig locaties, waarvan een deel bemand. De meeste van die tankstations zijn te vinden in het zuiden en het midden van het land, maar het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook een locatie boven Groningen.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko voegt Texaco-tankstation in Breda toe aan netwerk | TankPro.nl

Sakko voegt Texaco-tankstation in Breda toe aan netwerk

Sakko Commercial voegde deze week de Texaco aan de Nieuwe Kadijk in Breda aan het netwerk toe. De exploitant van tankstations uit Bergen op Zoom neemt de locatie over van EG Retail. Sakko, die de locatie onbemand gaat draaien, kijkt naar mogelijkheden om ook laadpalen op het terrein te plaatsen. 

Volgens de algemeen directeur van Sakko Commercial past het tankstation goed in het netwerk. ‘’Het is een mooie locatie aan een drukke ringweg door Breda. Het is voor ons een locatie met veel potentie’’, zegt Stephan Mangnus. ”We zijn bezig met elektrische laadvoorzieningen en kijken hoe we deze op het perceel kunnen krijgen, want de doorstroom moet wel goed blijven. We kijken hoe we dat hier op deze locatie kunnen realiseren.” 

Grensstreek

Sakko, dat ook brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue levert, zal het aantal locaties in de nabije toekomst verder uitbreiden. Volgens Mangnus liggen de contracten voor vier verschillende locaties al klaar. Welke dat zijn, maakt het bedrijf later bekend. Daarnaast hoopt Mangnus locaties in de grensstreek over te kunnen nemen. ‘’We zijn daarin geïnteresseerd en we denken dat we grenslocaties ook goed kunnen draaien.”

Voornamelijk het prijsverschil met België, waar tanken goedkoper is, schrikt anderen volgens Mangnus af. ”Als zelfstandige exploitanten van hun grenslocaties afwillen, dan passen die ons goed. Ik heb geen probleem om die te huren of over te nemen. Aan de grensstreek zouden we namelijk graag nog wat posities verwerven en proberen we ons (onbemande) netwerk verder uit te breiden.”

Sakko heeft inmiddels zo’n veertig locaties, waarvan een deel bemand. De meeste van die tankstations zijn te vinden in het zuiden en het midden van het land, maar het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook een locatie boven Groningen.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.