Petflessen Statiegeld Nederland

Eerste TankPro Magazine van 2021 deze week verschenen

Het nieuwste nummer van het TankPro Magazine lag dinsdag op de mat. In de eerste editie van 2021, waarvan het thema ‘shop’ is, wordt onder andere aandacht besteed aan de nieuwe Tango-locatie in Deventer en de vendingmachines van het bedrijf Quiosk. Ook de aanstaande regel, waarbij tankshops langs de snelweg verplichte innamepunten worden voor petflessen, komt uitgebreid aan bod. 

In januari opende Tango een gloednieuwe, onbemande locatie in Deventer. Het bedrijf wil uiteindelijk veranderen van petroleumspeler in mobiliteitsspeler. We spraken met Bert Gillis en Arie Verduijn. De retail-directeur Benelux en de verantwoordelijke ingenieur vertellen hoe die overgang eruitziet en leggen uit waarom het nieuwe tankstation in Deventer-Oost het perfecte voorbeeld is van alles wat Tango in de toekomst wil zijn.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.