Kreijne occasions Peut

Kreijne terug in Hoogland met tankstation, wasstraat en occassions

Autobedrijf Kreijne keert terug naar zijn oude stek aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland. Het familiebedrijf opent daar een vestiging gericht op occasions en breidt de carwash-mogelijkheden verder uit.

Kreijne is nooit helemaal weggeweest uit Hoogland. Het tankstation Peut is altijd één van de ondernemingen van Kreijne gebleven. Het aangrenzende pand was na de overname van de Skoda bedrijfsactiviteiten in gebruik door de dealer. Sinds 1 februari zijn deze activiteiten verhuisd naar een locatie op bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort. Dit biedt Kreijne de mogelijkheid om weer terug te keren naar de Zevenhuizerstraat en daarmee het occasion-aanbod flink uit te breiden.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.