The Fuel Company Frankrijk uitbreiding

The Fuel Company breidt netwerk uit met zevenhonderd locaties in Frankrijk

The Fuel Company voegde op 10 februari zevenhonderd nieuwe, Franse locaties toe aan het netwerk. De TFC tankkaart, zoals de pas van het bedrijf heet, kan door de uitbreiding nu ook gebruikt worden bij de aangesloten stations van E.Leclerc. De uitbreiding is voor het bedrijf uit Hengelo de grootste tot nu toe.

Het netwerk bestond voor de uitbreiding al uit zo’n 7500 tankstations. Ongeveer vierhonderd van de E.Leclerc-locaties in Frankrijk zijn bedoeld voor trucks. Bijna alle nieuwe tankstations zijn 24 uur per dag geopend. Een deel daarvan heeft ook een shop. De tankkaart is verder te gebruiken op locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.