Vissers Energy Group voegt Esso in Echt toe aan netwerk

Het Esso-tankstation in het Limburgse Echt is toegevoegd aan het netwerk van Vissers Energy Group. De locatie aan de Zuiderpoort wordt sinds anderhalve maand geëxploiteerd door het brandstofbedrijf uit Horst. De locatie heeft naast een shop ook een carwash en een wasbox.  

Het Limburgse Vissers Energy Group leverde voor de overname van het Esso-tankstation al de brandstoffen aan de benzinepomp. Sinds de overname eind december is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de shop. De winkel in Echt werd verbouwd tot Delimore-locatie, een van de foodconcepten van Vissers Energy Group.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.