Feestelijk onthaal met limousine voor duizendste werknemer bij GP Groot

De GP Groot groep behaalde afgelopen week een mijlpaal: de duizendste medewerker werd in dienst genomen. Het Noord-Hollandse bedrijf maakte de afgelopen twee jaar een sterke groei door. In 2018 stond de teller namelijk nog op achthonderd. 

De nieuwe werknemer werd op 1 februari thuis opgehaald met een limousine. Vervolgens werd Wilfred, zoals de medewerker heet, met een rode loper verwelkomd door de divisiedirecteur. Daarna kreeg hij welkomstboodschappen van zijn nieuwe collega’s te zien op een ‘videomuur’. ‘’We vinden het heel belangrijk dat iedereen in onze organisatie op zijn plek is en zich thuis voelt’’, aldus HR-manager Paul Beelen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.