Eric van Voorthuizen stopt in juni als directeur van SWO de Splinter

Foto: Remco Nieuwenbroek

Het bestuur van SWO de Splinter en Eric van Voorthuizen (op de foto rechts) hebben in goed overleg besloten per 1 juni uit elkaar te gaan. Van Voorthuizen is twee jaar actief geweest bij SWO de Splinter.

Afgelopen tijd zijn er de nodige koerswijzigingen doorgevoerd, laat de inkooporganisatie weten. “Zo hebben de leden nu veel meer keuzevrijheid gekregen in welke diensten ze willen onderbrengen bij SWO de Splinter. Ook zijn er veel meer sterke deals aan de dienstverlening toegevoegd, met name voor de producten ten behoeve van de bakery. Deze categorie wordt steeds belangrijker voor de tankstation-ondernemer.”

Onder leiding van Van Voorthuizen is SWO de Splinter verder gegroeid naar ruim zeventig leden met meer dan 180 locaties. Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe directeur. Van Voorthuizen oriënteert zich nog op de toekomst en nieuwe mogelijkheden die op zijn pad komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.