GripHero biedt opnieuw gratis dispensers aan tegen verspreiding coronavirus aan pomp

Het Britse bedrijf GripHero Limited biedt opnieuw gratis dispensers van handschoenen aan bij tankstations. De handschoenen worden vastgebonden aan de ‘nozzle’, de greep van de slangen. Ze worden daarom ook wel ‘on-the-nozzle dispensers’ genoemd. Ook in maart vorig jaar werden de recyclebare handschoenen gratis verspreid. 

Volgens de man achter de GripHero, Oli Yeo, hoopt het bedrijf pomphouders te helpen met het bestrijden van de verspreiding van het virus bij tankstations. ‘’We stellen bestuurders in staat om handbescherming te gebruiken tijdens het tanken en zo voorkomen we dat ze in contact komen met een oppervlakte die anders aangeraakt zou worden door honderden andere bestuurders. Velen daarvan zouden besmet, maar asymptomatisch kunnen zijn.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.