GP Groot neemt tankstations en oliehandel Vos Groep over

Vos Groep B.V. is sinds 1 januari in handen van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Naast de brandstof-, gasflessen- en oliehandel, neemt GP Groot ook de tankstations van het bedrijf over. Bij de overname gaat bovendien een groot deel van het personeel mee.

Volgens Matthijs Vos, directeur van Vos Groep, was het noodzakelijk dat het personeel meeging. “Continuïteit van de activiteiten en een zo groot mogelijk behoud van werkgelegenheid voor de betrokken collega’s zijn voor ons van het begin af aan erg belangrijk geweest. We hebben er alle vertrouwen in dat onze activiteiten en de collega’s die de overstap mee maken bij GP Groot in goede handen zijn.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.