Hans van der Ende verruilt betaald voetbal voor Orange Charging

Orange Charging heeft vlak voor de jaarwisseling overeenstemming bereikt met Hans van der Ende. De 59-jarige sales professional keert na 27 jaar werkzaam te zijn geweest in het betaald voetbal terug naar het bedrijfsleven. “Ik noem het nu al de snelste transfer ooit. Na twee kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat we op één lijn zitten”, aldus de enthousiaste Van der Ende.

Algemeen directeur Stephan Mangnus van Sakko Commercial, waar Orange Charging onderdeel van is, zegt over het aantrekken van de ervaren commerciële man: “Met ons bedrijf zitten we in een enorme groeimarkt als het gaat om oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Om de markt nog beter te bewerken zijn we blij met de komst van Hans. Ik ken hem al meer dan 25 jaar en weet hoe bedreven hij is met het binden en verbinden van personen en bedrijven.”

Groot netwerk

Jasper Boogert die als Business Development Manager werkzaam is bij Orange Charging: “Toen ik met Hans kennismaakte was ik direct enthousiast. Hans is zeer gedreven en heeft een groot netwerk. De komende jaren is een enorme groei nodig van het aantal laadpunten in Nederland. Orange Charging wil daar een belangrijke rol in spelen. Iemand met de ervaring van Hans kunnen we dan ook goed gebruiken!”

Hans van der Ende start met zijn werkzaamheden voor Orange Charging op 1 maart 2021.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hans van der Ende verruilt betaald voetbal voor Orange Charging | TankPro.nl

Hans van der Ende verruilt betaald voetbal voor Orange Charging

Orange Charging heeft vlak voor de jaarwisseling overeenstemming bereikt met Hans van der Ende. De 59-jarige sales professional keert na 27 jaar werkzaam te zijn geweest in het betaald voetbal terug naar het bedrijfsleven. “Ik noem het nu al de snelste transfer ooit. Na twee kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat we op één lijn zitten”, aldus de enthousiaste Van der Ende.

Algemeen directeur Stephan Mangnus van Sakko Commercial, waar Orange Charging onderdeel van is, zegt over het aantrekken van de ervaren commerciële man: “Met ons bedrijf zitten we in een enorme groeimarkt als het gaat om oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Om de markt nog beter te bewerken zijn we blij met de komst van Hans. Ik ken hem al meer dan 25 jaar en weet hoe bedreven hij is met het binden en verbinden van personen en bedrijven.”

Groot netwerk

Jasper Boogert die als Business Development Manager werkzaam is bij Orange Charging: “Toen ik met Hans kennismaakte was ik direct enthousiast. Hans is zeer gedreven en heeft een groot netwerk. De komende jaren is een enorme groei nodig van het aantal laadpunten in Nederland. Orange Charging wil daar een belangrijke rol in spelen. Iemand met de ervaring van Hans kunnen we dan ook goed gebruiken!”

Hans van der Ende start met zijn werkzaamheden voor Orange Charging op 1 maart 2021.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.