Concurrenten willen geen wachtruimte voor Fastned

Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur had geen vergunning mogen verlenen voor een wachtruimte bij de laadpalen van Fastned op verzorgingsplaats Velder langs de A2 bij Liempde. De vergunning kan namelijk niet worden benut, want de Rijksvastgoeddienst wil de grond voor de wachtruimte niet beschikbaar stellen, betoogde de advocaat van de concurrenten vrijdag bij de Raad van State.

Voor de Raad is het echter zeer de vraag of de onwil van de Rijksvastgoeddienst een rol kan spelen. Over de onwil van de Rijksvastgoeddienst loopt nog een procedure tussen Fastned en de vastgoeddienst bij de Haagse rechtbank. Op 6 januari moet duidelijk worden wie daar gelijk krijgt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Adrie van der Wel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.