120 arbeidsplaatsen op de tocht bij ExxonMobil in Nederland

Er verdwijnen mogelijk 120 banen op locaties van ExxonMobil in Nederland. Op de fabriekslocaties in Rotterdam, een raffinaderij, vier chemiefabrieken en een smeeroliefabriek, is de potentiële impact op het aantal posities minder dan op het hoofdkantoor, laat het bedrijf weten.

ExxonMobil heeft het slechte nieuws maandag meegedeeld aan de ondernemingsraad en aan de medewerkers. De zware economische omstandigheden treffen op dit moment ook de petrochemische sector zwaar. Het bedrijf ziet zich genoodzaakt om een herstructurering aan te kondigen. Daarbij zouden naar verwachting tot 120 arbeidsplaatsen kunnen verdwijnen voor het einde van 2021.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.