In memoriam: Marcus van Kleef (1959-2020)

Via BOVAG kregen wij het trieste bericht binnen dat Marcus van Kleef op 24 september is overleden op 61-jarige leeftijd. Marcus was eigenaar van de RoadRunner Groep in Twente en van 1999 tot en met 2011 actief in het bestuur van BOVAG Tankstations, eerst als bestuurslid en vicevoorzitter en de laatste zes jaar van die periode als afdelingsvoorzitter. In die hoedanigheid was hij tevens lid van het hoofdbestuur van BOVAG.

Van Kleef was een bevlogen ondernemer en bestuurder die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten bij BOVAG. “Hij had hart voor de zaak, hart voor de BOVAG-ondernemers en hart voor medewerkers van BOVAG. Marcus was dan ook graag gezien, niet alleen in de bestuursvergaderingen, maar ook op de werkvloer in Bunnik. Hij was een verenigingsmens pur sang, met tomeloze inzet, scherpte, politiek gevoel, humor en nuance. Zoals Marcus worden ze zelden gemaakt, zei een toenmalige BOVAG-medewerker.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.