TankPro TV in het teken van Kenteken Tanken en Tango Electric

In de uitzending van TankPro TV was woensdagmiddag Willem van Breugel van Q8 te gast. Niet alleen bij tankstations van Tango, maar ook op andere plekken in Nederland gaat de onbemande tankformule van Q8 flink inzetten op het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Maar hoe zien de plannen eruit? Verder stonden we stil bij de oplossing Kenteken Tanken. We gingen erover in gesprek met ondernemer Rosan Kreijne.

Tango’s bestaande tankstations vormen een perfecte basis om te starten met het eigen laadnetwerk. Het tankstation in Harderwijk had begin maart de primeur: daar openden de eerste twee snelladers onder de luifel. In samenwerking met BigBrother ontwikkelde Kreijne Brandstoffen Kenteken Tanken. Maar hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen? Ondernemer Rosan Kreijne vertelde er meer over.

Bekijk de uitzending live vanaf 16.00 uur hieronder:

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankPro TV in het teken van Kenteken Tanken en Tango Electric | TankPro.nl

TankPro TV in het teken van Kenteken Tanken en Tango Electric

In de uitzending van TankPro TV was woensdagmiddag Willem van Breugel van Q8 te gast. Niet alleen bij tankstations van Tango, maar ook op andere plekken in Nederland gaat de onbemande tankformule van Q8 flink inzetten op het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Maar hoe zien de plannen eruit? Verder stonden we stil bij de oplossing Kenteken Tanken. We gingen erover in gesprek met ondernemer Rosan Kreijne.

Tango’s bestaande tankstations vormen een perfecte basis om te starten met het eigen laadnetwerk. Het tankstation in Harderwijk had begin maart de primeur: daar openden de eerste twee snelladers onder de luifel. In samenwerking met BigBrother ontwikkelde Kreijne Brandstoffen Kenteken Tanken. Maar hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen? Ondernemer Rosan Kreijne vertelde er meer over.

Bekijk de uitzending live vanaf 16.00 uur hieronder:

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.