‘Prijstransparantie aan de pomp is echt een speerpunt’

Niet alleen bij nieuwbouwlocaties, maar ook bij bestaande tankstations van Tango worden steeds vaker led-schermen geplaatst. De displays zijn een perfecte manier om met de klant te communiceren, vindt Michael Romijn van Kuwait Petroleum Nederland.

Eind vorig jaar werd het tankstation van Tango aan de Boekhorstlaan in Harderwijk geopend. De nieuwbouwlocatie ligt op het nieuwe Foodcourt vlakbij de snelweg A28, naast vestigingen van KFC, La Place en Burger King. Het is een mooie, prominente en drukke locatie voor de onbemande formule van Tango. “Bij nieuwbouwstations zoals in Harderwijk kiezen we er direct voor om led-schermen te plaatsen. Ook bij locaties die we verbouwen, zetten we deze led-schermen neer. Inmiddels hebben we de schermen op meer dan twintig plekken staan.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.