Tango test nieuwe parkeerapp in Hoofddorp

21Tango heeft een pilot gelanceerd samen met de gemeente Haarlemmermeer en Spotten om het vinden van een vrije parkeerplaats makkelijker te maken. In de app kunnen gebruikers real-time kijken welke parkeerplekken beschikbaar zijn. De komende zes maanden kunnen automobilisten die wonen en/of werken in Hoofddorp of die de stad bezoeken de app gratis testen en feedback doorgeven.

“De Tango parking finder gebruikt een zeer krachtig algoritme dat historische en actuele parkeergegevens op basis van allerlei beschikbare data van partners – zoals autofabrikanten, navigatiesystemen, telecomproviders en parkeersensoren – vertaalt naar de exacte delen van een straat waar de kans op het vinden van een vrije parkeerplaats het grootst is”, vertelt Edwin van Walsum, Mobility Strategy Coordinator bij Tango.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.