Fotoreportage: Bekijk metamorfose van Service Station Hoek

De vloeren van Service Station Hoek in Goor zijn door Mesa Coatings in het nieuw gestoken. Zo werden onder meer twee wasboxen aangepakt en nam het team van het bedrijf uit Bladel de vloer in de wasstraat en kettingbaan onder handen. Er is door de werkzaamheden een geheel nieuwe uitstraling ontstaan.

Op maandag 31 augustus begon Mesa Coatings met de renovatie van de wasstraat en de kettingbaan. Het ging om een oppervlak van 125 vierkante meter. De plintlengte was 56 meter. Voordat de werkzaamhedenvan start gingen, werd de vloer vooraf geschuurd. Vervolgens werd het Mesa Fast Heavy Duty Antislip systeem aangebracht.

De dag erna, op dinsdag 1 september, werden twee wasboxen aangepakt. De vloer werd gestraald door Straalbedrijf Arts. Wasbox 1 had een oppervlak van 120 vierkante meter en werd voorzien van het Mesa Fast Heavy Duty antislip systeem. Het oppervlak van wasbox 2 besloeg 125 vierkante meter en werd tevens voorzien van het Mesa Fast Heavy Duty antislip systeem. Hieronder is een overzicht van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Bekijk metamorfose van Service Station Hoek | TankPro.nl

Fotoreportage: Bekijk metamorfose van Service Station Hoek

De vloeren van Service Station Hoek in Goor zijn door Mesa Coatings in het nieuw gestoken. Zo werden onder meer twee wasboxen aangepakt en nam het team van het bedrijf uit Bladel de vloer in de wasstraat en kettingbaan onder handen. Er is door de werkzaamheden een geheel nieuwe uitstraling ontstaan.

Op maandag 31 augustus begon Mesa Coatings met de renovatie van de wasstraat en de kettingbaan. Het ging om een oppervlak van 125 vierkante meter. De plintlengte was 56 meter. Voordat de werkzaamhedenvan start gingen, werd de vloer vooraf geschuurd. Vervolgens werd het Mesa Fast Heavy Duty Antislip systeem aangebracht.

De dag erna, op dinsdag 1 september, werden twee wasboxen aangepakt. De vloer werd gestraald door Straalbedrijf Arts. Wasbox 1 had een oppervlak van 120 vierkante meter en werd voorzien van het Mesa Fast Heavy Duty antislip systeem. Het oppervlak van wasbox 2 besloeg 125 vierkante meter en werd tevens voorzien van het Mesa Fast Heavy Duty antislip systeem. Hieronder is een overzicht van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.