UNITI expo verplaatst naar mei 2022, Tankstation Vakbeurs gaat wel door

Vakbeurs UNITI expo zou in februari 2021 plaatsvinden, maar wordt doorgeschoven naar mei 2022. Door de coronacrisis durven de organisatoren het niet aan om zo’n groot internationaal event door te laten gaan. De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat dit jaar wel door en vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten. Deze vakbeurs trekt vooral bezoekers uit Nederland.

Op de UNITI expo komen bezoekers uit meer dan 120 landen af. Deze vakbeurs voor de carwash-, olie- en tankstationbranche is bedoeld om te netwerken en het aanhalen van onderlinge banden. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is opnieuw voor uitstel gekozen. In eerste instantie zou de beurs in mei dit jaar plaatsvinden, maar wegens de coronacrisis werd het event naar februari volgend jaar verplaatst. Nu is er opnieuw voor uitstel gekozen.

“De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is besloten om de vakbeurs door te schuiven naar mei 2022. Volgens voorspellingen is het virus dan verslagen en kan het normale leven weer doorgaan. Het bieden van de hoogste kwaliteit is ons streven”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH.

Tankstation & Carwash Vakbeurs

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat dit jaar wel door en vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten. Deze vakbeurs trekt vooral bezoekers uit Nederland. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt georganiseerd door vakbladen TankPro en CarwashPro. De inschrijving is inmiddels geopend.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.