TankPro TV in teken van Tankstation Vakbeurs, H2Point en Charlie

In deze uitzending van TankPro TV gingen we in de studio in gesprek met Paul Smits over zijn plannen voor het bouwen van een waterstofstation in Roosendaal. Ook blikten we alvast vooruit op de Tankstation Vakbeurs en gingen we op stap met Sjors Slingerland van TSG.

Lange tijd was het aantal tankstations voor waterstof in Nederland op een hand te tellen. Maar daar komt nu verandering in. Er is inmiddels definitief groen licht voor het bouwen van een vulpunt voor waterstof aan de Aanwas op industrieterrein Borchwerf in Roosendaal. Begin volgend jaar hoopt initiatiefnemer Paul Smits van H2Point er de deuren te openen. Smits is te gast in de studio om meer te vertellen over de kansen en uitdagingen van waterstof.

Charlie-platform

Bij de nieuwe BP-locatie van De Haan Minerale Oliën aan de Provincialeweg in Diemen wordt gebruikgemaakt van het Charlie-platform van TSG Netherlands. Sjors Slingerland, sales engineer bij TSG, laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze oplossing.

Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020

Op woensdag 4 en donderdag 5 november staat de Tankstation en Carwash Vakbeurs op het programma in Expo Houten. Maar hoe gaat dit evenement er dit jaar uitzien? Niels Singeling, business development manager bij ProMedia Group, vertelt er meer over. De registratie voor dit event is inmiddels geopend. Bekijk de uitzending hieronder terug.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.