TankPro TV in teken van Tankstation Vakbeurs, H2Point en Charlie

In deze uitzending van TankPro TV gingen we in de studio in gesprek met Paul Smits over zijn plannen voor het bouwen van een waterstofstation in Roosendaal. Ook blikten we alvast vooruit op de Tankstation Vakbeurs en gingen we op stap met Sjors Slingerland van TSG.

Lange tijd was het aantal tankstations voor waterstof in Nederland op een hand te tellen. Maar daar komt nu verandering in. Er is inmiddels definitief groen licht voor het bouwen van een vulpunt voor waterstof aan de Aanwas op industrieterrein Borchwerf in Roosendaal. Begin volgend jaar hoopt initiatiefnemer Paul Smits van H2Point er de deuren te openen. Smits is te gast in de studio om meer te vertellen over de kansen en uitdagingen van waterstof.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.