Foto: No Fairytales

Shell gaat groentewraps verkopen bij meer dan 200 locaties

Foto: No Fairytales

Bij meer dan tweehonderd tankstations van Shell zijn sinds kort verse groentewraps verkrijgbaar van No Fairytales. Na een pilot in 2019 gaan de twee partijen een langdurige samenwerking aan om klanten een verantwoorde lunch of snack te bieden onderweg. 

De worteltortilla’s zijn sinds vorige week verkrijgbaar en te vinden in het koelschap in twee varianten, de Mediterraanse wrap met kip en de wrap met gerookte ASC Noorse zalm. De kleurrijke tortilla (92 kcal) is gemaakt met wortels, dit maakt de tortilla zoeter en lichter dan de gewone bloemtortilla.

De groentetortilla’s bestaan voor 45% uit groenten, hebben minder calorieën en zijn een bron van vezels. Volgens producent No Fairytales uit Amsterdam krijg je bij het eten van twee tortilla’s 14 procent van je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen. “Vul je de tortilla’s met nog meer groenten, zoals sla, tomaat en paprika, dan heb je al snel een kwart van je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen.” Naast de worteltortilla die bij Shell verkocht wordt, zijn er ook nog een paprika chili- en bietenvariant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.