Van Kessel en Scholt Energy gaan energie aanbieden

De Brabantse ondernemingen Van Kessel en Scholt Energy gaan gezamenlijk elektriciteit en gas aanbieden aan relaties van Van Kessel. Deze kunnen profiteren van een interessant prijsvoordeel door het inkoopconcept van Scholt, dat vaste en variabele prijzen op een slimme manier combineert. Voor Van Kessel is de samenwerking een volgende stap in de transitie van traditionele oliehandelaar naar energieleverancier.

Van Kessel speelt in op de veranderende mobiliteitsmarkt door onder meer het leveren van CO2-arme brandstoffen, multi-fuel tankstations en elektrische laadpalen bij klanten. Het zakelijk aanbieden van energie is volgens het bedrijf een logisch vervolg.

Scholt Energy uit Valkenswaard ziet in deze samenwerking de mogelijkheid om bij nog meer bedrijven haar inkoopconcept voor energie in te zetten. De klanten van Van Kessel profiteren daarmee optimaal van de schaalvoordelen. Scholt Energy biedt naast voordelige energielevering ook verschillende diensten die gericht zijn op energiebesparing of eigen productie van duurzame energie.

Van Kessel is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen. Met 98 medewerkers, een wagenpark van 26 tankwagens, 32 tankstations in eigen beheer en officiële samenwerkingsverbanden met onder meer BP, Castrol, TRAXX, Argos en Total is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de oliemarkt in het zuiden en westen van Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.