Kijk terug: interview met Tim Schoenmakers (BETA) in TankPro TV

Tankstations zijn dé perfecte locatie voor het neerzetten van snelle laadpalen, vindt Tim Schoenmakers van Belangenvereniging Tankstations BETA. Maar hoe claim je als tankstation je rol als aanbieder van snelladers? In de tweede uitzending van TankPro TV gingen we dieper in op de kansen en uitdagingen die snelladers bieden voor tankstation-ondernemers. Het interview is hieronder terug te kijken.

Bekijk ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk terug: interview met Tim Schoenmakers (BETA) in TankPro TV | TankPro.nl

Kijk terug: interview met Tim Schoenmakers (BETA) in TankPro TV

Tankstations zijn dé perfecte locatie voor het neerzetten van snelle laadpalen, vindt Tim Schoenmakers van Belangenvereniging Tankstations BETA. Maar hoe claim je als tankstation je rol als aanbieder van snelladers? In de tweede uitzending van TankPro TV gingen we dieper in op de kansen en uitdagingen die snelladers bieden voor tankstation-ondernemers. Het interview is hieronder terug te kijken.

Bekijk ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.