GP Groot breidt netwerk uit met overname Total Oosthuizen

De exploitatie van tankstation Total Oosthuizen is per 1 juli overgenomen door GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo. Het tankstation bestaat uit een bemand deel met een shop en een onbemand deel. De locatie ligt aan de N247 bij Oosthuizen (NH).

De deal heeft geen gevolgen voor het personeel op de locatie. Alle medewerkers van het tankstation komen in dienst bij GP Groot. De overname van het tankstation is een mooie aanvulling op het netwerk van GP Groot, dat nu uit 57 locaties bestaat.

Bij Total Oosthuizen kan 24/7 worden getankt. Op de locatie is Euro 95–E10, Excellium 98–E5, Diesel, Diesel Excellium en LPG verkrijgbaar. Zakelijk tanken kan met de GP Groot tankpas. Met deze pas kan op meer dan vierhonderd locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden bij Total Oosthuizen ook de Total Card, Argos tankpas, Go Tankpas, Routex, Travelcard, Multitankcard en UTA geaccepteerd.

Omkleuren van 33 tankstations

Afgelopen maart sloot GP Groot brandstoffen en oliehandel een samenwerkingsovereenkomst met Total en VARO Energy. Alle 17 bemande Texaco-verkooppunten van GP Groot worden omgekleurd naar het merk Total, de 16 onbemande Texaco- en Firezone-stations van het Noord-Hollandse bedrijf krijgen de kleuren van Argos.

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Total, Argos en NXT worden 57 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.