Foto: Total

Total Nederland en BETA te gast in uitzending TankPro TV

Foto: Total

De komende uitzending van TankPro TV staat woensdag 1 juli van 16.30 tot 17.00 uur in de agenda. In de studio zijn Marja Versleijen (Total Nederland) en Tim Schoenmakers (BETA) te gast. De videoreportage staat dit keer in het teken van het installeren van snellaadpalen. Leon Jeekel van installatiebedrijf Mokobouw vertelt er meer over.

Het tankstation aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel wordt de eerste multifuel locatie van Total in Nederland. Klanten kunnen er terecht voor het opladen van hun elektrische auto en er is groengas verkrijgbaar. Waterstof komt er binnenkort ook aan, belooft Total Nederland alvast. In onze studio hebben we woensdagmiddag Marja Versleijen te gast, directeur Mobility & New Energies bij Total Nederland. Hoe ziet de mix van nieuwe brandstoffen er volgens haar uit?

Snelladers bij tankstations

Welke rol kunnen tankstations spelen bij het laadpalenvraagstuk? En waarom is juist een bestaande tanklocatie de perfecte plek voor het neerzetten van een snellader? Met Tim Schoenmakers van Belangenvereniging Tankstations (BETA) praten we verder over de kansen en uitdagingen die er liggen voor de sector.

Bij het aanschaffen van een snellader moet je niet over een nacht ijs gaan. De keuze uit soorten laadpalen is reuze, de investeringskosten zijn hoog en elke locatie vraagt om een eigen benadering. Leon Jeekel van installatiebedrijf Mokobouw vertelt er meer over.

Live

De uitzendingen vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.30 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden. Hieronder is de uitzending vanaf 16.30 ook te volgen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.