Webinar in teken van gemak voor klant en carwash-ondernemer

Het vijfde webinar van de FuelDay for Retail ‘Home Edition’ van BigBrother staat op donderdag 11 juni in het teken van Just Start to wash. Het webinar wordt gegeven samen met TSG. De carwash-oplossing, die door BigBrother in samenwerking met TSG is ontwikkeld, biedt extra betaalopties om de betaalervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Door het kenteken te gebruiken als betaal-ID kunnen bijvoorbeeld abonnementen en strippenkaarten gelinkt worden aan het kenteken. “Just Start to wash is een technische innovatie die is ontwikkeld bij de behoefte aan een structurele, betrouwbare en schaalbare digitale oplossing voor de carwash-ondernemer”, aldus Dennis Klarenbeek, account manager bij de leverancier van beveiligingsoplossingen BigBrother.

Door de jarenlange technische samenwerking en solide interface tussen beide partijen heeft deze nieuwe samenwerking een geïntegreerde, multifunctionele oplossing opgeleverd. “Zo ondersteunt Just Start to wash de ondernemer naast het digitaliseren en vereenvoudigen van de klantervaring ook in zijn beveiligings- en controlebehoefte. En is de gegevensflow automatisch gelinkt aan de backoffice. De combinatie van deze functionaliteiten zorgt voor een ‘seamless’ verkoopproces voor zowel de klant als de ondernemer.”

Webinar 5: Het ultieme gemak voor de klant en de carwash-ondernemer met Just Start to wash.
Datum: 11 juni
Tijdstip: 10.00
Duur: 45 minuten
Schrijf je in: https://zoom.us/webinar/register/4315904018483/WN_-DuuWyUSSf-EyL1-JJ0wCA

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Webinar in teken van gemak voor klant en carwash-ondernemer | TankPro.nl

Webinar in teken van gemak voor klant en carwash-ondernemer

Het vijfde webinar van de FuelDay for Retail ‘Home Edition’ van BigBrother staat op donderdag 11 juni in het teken van Just Start to wash. Het webinar wordt gegeven samen met TSG. De carwash-oplossing, die door BigBrother in samenwerking met TSG is ontwikkeld, biedt extra betaalopties om de betaalervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Door het kenteken te gebruiken als betaal-ID kunnen bijvoorbeeld abonnementen en strippenkaarten gelinkt worden aan het kenteken. “Just Start to wash is een technische innovatie die is ontwikkeld bij de behoefte aan een structurele, betrouwbare en schaalbare digitale oplossing voor de carwash-ondernemer”, aldus Dennis Klarenbeek, account manager bij de leverancier van beveiligingsoplossingen BigBrother.

Door de jarenlange technische samenwerking en solide interface tussen beide partijen heeft deze nieuwe samenwerking een geïntegreerde, multifunctionele oplossing opgeleverd. “Zo ondersteunt Just Start to wash de ondernemer naast het digitaliseren en vereenvoudigen van de klantervaring ook in zijn beveiligings- en controlebehoefte. En is de gegevensflow automatisch gelinkt aan de backoffice. De combinatie van deze functionaliteiten zorgt voor een ‘seamless’ verkoopproces voor zowel de klant als de ondernemer.”

Webinar 5: Het ultieme gemak voor de klant en de carwash-ondernemer met Just Start to wash.
Datum: 11 juni
Tijdstip: 10.00
Duur: 45 minuten
Schrijf je in: https://zoom.us/webinar/register/4315904018483/WN_-DuuWyUSSf-EyL1-JJ0wCA

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.