Vanaf 10 juni elke twee weken: TankPro TV

Vakblad TankPro begint op woensdag 10 juni met tweewekelijkse nieuwsuitzendingen. Deze worden live uitgezonden via ons YouTube-kanaal, tussen 16.00 en 16.30 uur. 

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

In de eerste uitzending nemen we onder meer een kijkje bij het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn, dat binnenkort geopend wordt. Het project van AVIA Marees omvat naast een groot bemand AVIA-tankstation ook zes restaurants. We spraken met Dick Jan Marees over dit grootschalige nieuwbouwproject.

Bio-LNG

Afgelopen week werd bekend dat LNG-leverancier Rolande Bio-LNG gaat aanbieden. Albert Heijn en PostNL zijn begonnen met de inzet van tientallen vrachtwagens die op deze brandstof rijden. Ook Shell gaat werk maken van de bioversie van LNG, samen met Renewi en Nordsol. In de studio praten we samen met Robert Goevaers van het Nationaal LNG Platform verder over het belang van deze alternatieve brandstof en over de kansen die bio-LNG biedt.

Live

De uitzendingen zijn voorlopig tweewekelijks en vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.