VARO Energy Retail presenteert nieuwe Argos-tankpas

Nadat eerder deze maand het 150e tankstation van Argos in Nederland werd geopend, is deze week de nieuwe tankpas van de formule gepresenteerd. De pas maakt de administratie eenvoudig en in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteren bedrijven van het gemak van een flexibel limiet op de Argos Tankpas.

De tankpas is te gebruiken binnen het lokale bemande en onbemande Argos netwerk, maar ook bij andere tankstationmerken, waaronder Brand Oil en amiGo. Daarnaast kunnen ook andere autogerelateerde producten en diensten en artikelen uit de shops betaald worden met de Argos Tankpas.

“Met de zakelijke tankpas van Argos zijn een rommelige administratie en verloren bonnen verleden tijd. De tankadministratie is eenvoudig en natuurlijk fiscusproof.” Voor elk bedrijf kunnen er een of meerdere tankpassen, op naam en kenteken worden aangevraagd. In het bijbehorende online portal kunnen klanten al hun facturen terugvinden.

Omkleuringen

Argos is een merknaam van VARO Energy Retail. Het aantal Argos-locaties is afgelopen tijd snel gestegen. Het netwerk bestaat zowel uit bemande als onbemande locaties, verspreid over heel Nederland. Komende tijd zullen er nog meer tankstations worden omgekleurd naar de kleurstelling van Argos en blijft het netwerk groeien, belooft VARO Energy, waarvan het tankstationmerk onderdeel uitmaakt. VARO Energy werkt hiervoor onder meer samen met GP Groot brandstoffen en oliehandel en Van Kessel Olie. Eind maart werd bekend dat zestien onbemande Texaco- en Firezone-stations van GP Groot omgebouwd gaan worden naar Argos.

VARO is een geïntegreerde brandstofleverancier die onder meer brandstoffen produceert en levert voor auto’s, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en woningen. De onderneming is actief in de volledige brandstofproductieketen: raffinage, opslag, blenden, distributie, verkoop en de marketing van (bio-)brandstoffen met activiteiten in sterke markten in Noordwest-Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.