Digitale klantentelling garandeert veilig bezoek aan de shop

Hoe zet je door gebruik van slimme cameratechnieken een veilige gastervaring in de shop van je tankstation neer? Tijdens het derde webinar van de FuelDay for Retail ‘Home Edition’ van BigBrother op donderdag 28 mei krijgen ondernemers hulp hoe ze verantwoord met de 1,5 metereconomie kunnen omgaan zonder dat dit ten koste gaat van de service en dienstverlening.

De leverancier van beveiligingsoplossingen wil praktische toepassingen en concrete handvatten geven om de veiligheid te waarborgen, maar ook om de optimale klantbeleving hierbij niet uit het oog te verliezen. Mede door een geïntegreerde digitale klantentelling kan er op een eenvoudige en overzichtelijke wijze inzicht worden gegeven, zodat de 1,5 meter regel goed kan worden nageleefd. Dit is volgens BigBrother plug en play te installeren.

Sessie over dynamische prijzen

Op donderdag 4 juni wordt het webinar over brandstofprijzen dat vorige week op het programma stond, nogmaals gegeven. Kijkers krijgen tips en tricks hoe om te gaan met hun pricing in een sterk schommelende markt. Ook krijgen ze daarbij inzicht in een tool die kan helpen met het automatiseren en optimaliseren van de prijsstrategie, genaamd PriceCast Fuel. Dit is een oplossing die zorgt voor een compleet pakket voor het regelen van de prijsstrategie voor alle brandstoffen.

Met een reeks van webinars wil BigBrother tankstation-ondernemers juist in deze tijd helpen om te blijven ondernemen en in te spelen op de nieuwe wereld. De sessies zijn een aanvulling op het event FuelDay for Retail (voorheen Benzinedag).

Webinar 3: Benut de 1,5 meter regels voor een optimale klantbeleving in de shop
Datum: 28 mei
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/8515897827997/WN_zKcUlJK6TPCo0EtgrNf2lQ

Webinar 4: Dankzij een optimale prijsstrategie de crisis de baas
Datum: 4 juni
Tijdstip: 10.00
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/8615899568329/WN_7Wu5kxCuT0ChgZ0SVZoL4g

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.