Kuster Energy opent nieuw Energy Point bij tankstation in Zevenaar

Foto: TankPro.nl

Kuster Energy heeft een nieuwe Energy Point-locatie geopend aan de Nobelstraat in Zevenaar. Inmiddels zijn er al vijf Energy Point-vestigingen van het Achterhoekse bedrijf waar klanten verse broodjes, ambachtelijke friet of snacks kunnen afhalen of laten bezorgen. Tot voor kort ging de locatie door het leven onder de naam Aleven.

Het bezorgen en afhalen van producten in de shop is in deze tijd ook voor Kuster Energy een belangrijke bron van inkomsten. Sinds de opening van de eerste shop in Groenlo heeft de onderneming al verschillende andere locaties geopend in de kleuren van de Energy-Point-formule. Er zijn inmiddels naast Groenlo en Zevenaar vestigingen in Arnhem, Silvolde en Vorden. Er zijn bovendien plannen voor een zesde Energy Point-locatie, die komt bij een al bestaand Kuster Energy tankstation aan de Braamtseweg in Doetinchem.

Bij het concept van Kuster Energy ligt de focus vooral op lekker eten, drinken en beleving. Innovatie, duurzaamheid en vooral de Achterhoekse gemoedelijkheid staan daarbij volgens het bedrijf hoog in het vaandel. Kuster Energy is sinds begin 1970 actief in de oliebranche. Ruim drie decennia lang was het bedrijf gevestigd in Stokkum, vanaf 2007 is het bedrijf actief vanuit Babberich (A12).

Winnaar Tankstation Challenge

Het tankstation van Kuster Energy langs de N18 in Groenlo, waar het Energy Point-concept voor het eerst werd toegepast, wist afgelopen jaar de tweede editie van de Tankstation Challenge in de wacht te slepen. Ook de royale shop viel daarbij zeer in de smaak bij de jury.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.