BigBrother organiseert webinar over sluitingsbegeleiding op afstand

De eerste editie van de FuelDay for Retail ‘Home Edition’ staat op donderdag 7 mei in de agenda. Thema van de eerste webinar van BigBrother is sluitingsbegeleiding op afstand. Tijdens deze sessie krijgen de kijkers onder meer antwoord op de vragen waarom ze hiermee vandaag al zouden moeten starten en welke stappen ze moeten zetten. Te gast zijn Dennis Van Den Hoogen van Vissers Energy Group en Theo Thonissen van Total Nederland.   

De implementatie van deze oplossing kan volgens de leverancier van beveiligingsoplossingen een ROI hebben van minder dan 1 jaar. Daardoor kunnen grote besparingen gerealiseerd worden. Ook draagt het bij aan een veilig afsluitproces van het tankstation. Kijkers krijgen antwoorden op de praktische vragen rond de implementatie van deze nieuwe manier van sluitingsbegeleiding middels camera-technologie.

Aan het eind van de webinar wordt een checklist voor alle deelnemers gedeeld en kan vrijblijvend gebruikgemaakt worden van een locatiescan. Daardoor kunnen ondernemers direct zien welke impact sluitingsbegeleiding op afstand heeft voor hun tankstation(s).

Prijzen in schommelende markt

Tijdens de tweede webinar, die donderdag 14 in de agenda staat, draait het om brandstofprijzen. Kijkers krijgen concrete handvatten en oplossingen hoe om te gaan met hun pricing in een sterk schommelende markt. Ook krijgen ondernemers direct inzicht in een tool die kan helpen met het automatiseren en optimaliseren van hun prijsstrategie, genaamd PriceCast Fuel.

Met deze reeks van webinars wil BigBrother tankstation-ondernemers juist in deze tijd concrete handvatten bieden om te starten met praktische oplossingen. De sessies zijn een aanvulling op het event FuelDay for Retail (voorheen Benzinedag).

Aanmelden voor de webinars

Webinar 1: 5 stappen om vandaag te starten met sluitingsbegeleiding op afstand:
Datum: 7 mei
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/WN_TcC_ZBWzQQWmHXaQ63UYKQ

Webinar 2: Haal meer rendement uit je brandstofverkoop
Datum: 14 mei
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/WN_ZYnIAa2sTNiQR-vD3IPulg

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BigBrother organiseert webinar over sluitingsbegeleiding op afstand | TankPro.nl

BigBrother organiseert webinar over sluitingsbegeleiding op afstand

De eerste editie van de FuelDay for Retail ‘Home Edition’ staat op donderdag 7 mei in de agenda. Thema van de eerste webinar van BigBrother is sluitingsbegeleiding op afstand. Tijdens deze sessie krijgen de kijkers onder meer antwoord op de vragen waarom ze hiermee vandaag al zouden moeten starten en welke stappen ze moeten zetten. Te gast zijn Dennis Van Den Hoogen van Vissers Energy Group en Theo Thonissen van Total Nederland.   

De implementatie van deze oplossing kan volgens de leverancier van beveiligingsoplossingen een ROI hebben van minder dan 1 jaar. Daardoor kunnen grote besparingen gerealiseerd worden. Ook draagt het bij aan een veilig afsluitproces van het tankstation. Kijkers krijgen antwoorden op de praktische vragen rond de implementatie van deze nieuwe manier van sluitingsbegeleiding middels camera-technologie.

Aan het eind van de webinar wordt een checklist voor alle deelnemers gedeeld en kan vrijblijvend gebruikgemaakt worden van een locatiescan. Daardoor kunnen ondernemers direct zien welke impact sluitingsbegeleiding op afstand heeft voor hun tankstation(s).

Prijzen in schommelende markt

Tijdens de tweede webinar, die donderdag 14 in de agenda staat, draait het om brandstofprijzen. Kijkers krijgen concrete handvatten en oplossingen hoe om te gaan met hun pricing in een sterk schommelende markt. Ook krijgen ondernemers direct inzicht in een tool die kan helpen met het automatiseren en optimaliseren van hun prijsstrategie, genaamd PriceCast Fuel.

Met deze reeks van webinars wil BigBrother tankstation-ondernemers juist in deze tijd concrete handvatten bieden om te starten met praktische oplossingen. De sessies zijn een aanvulling op het event FuelDay for Retail (voorheen Benzinedag).

Aanmelden voor de webinars

Webinar 1: 5 stappen om vandaag te starten met sluitingsbegeleiding op afstand:
Datum: 7 mei
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/WN_TcC_ZBWzQQWmHXaQ63UYKQ

Webinar 2: Haal meer rendement uit je brandstofverkoop
Datum: 14 mei
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 45 minuten
Locatie: Zoom
Registratie: https://zoom.us/webinar/register/WN_ZYnIAa2sTNiQR-vD3IPulg

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.