Nieuwe tankstations voor Sakko, TanQyou en OQ Value

Sakko heeft vanaf april de exploitatie van het tankstation aan de N798 in Putten overgenomen. Op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven opende TanQyou een onbemande locatie in het nieuwe design van de formule. In Raalte is het nieuwe paradepaardje van OQ Value een feit, een Shell-locatie met shop en lunchroom, roll-over en twee wasboxen.

Tot voor kort stond er nog Pieper Tankstation op de luifel van de locatie aan de N798, direct aan de afslag Broekermolenweg in Putten. Sinds april gaat het station door het leven als Sakko-vestiging. De shop zal niet door de Noord-Brabantse onderneming geëxploiteerd worden, het tankstation is voortaan onbemand.

Op industrieterrein Zevender in het Zuid-Hollandse Schoonhoven heeft TanQyou een onbemande locatie geopend. De hagelnieuwe vestiging ligt aan De Diamant, ter hoogte van de rotonde op de provinciale weg N210. TanQyou wil ervoor zorgen dat op onbemande stations tanken net zo leuk en persoonlijk wordt als bij bemande stations. Zo kunnen klanten zich registreren aan de pomp waarna ze bij een volgend bezoek op basis van kentekenherkenning persoonlijk begroet worden bij het tankstation. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in het transactieoverzicht. Daarnaast biedt een account extra gemakken aan de pomp.

Multifunctioneel station OQ Value

Ook OQ Value heeft nieuws. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn heeft een nieuwe Shell-locatie geopend in Raalte. Het multifunctionele station in Salland ligt aan de Nieuwe Deventerweg 17 en beschikt over een shop met lunchroom, een automatische wasstraat met een roll-over, twee wasboxen en stofzuigerplaatsen. De inrichting van de shop was in handen van AB Interieurbouw, voor de beveiliging van de locatie in Raalte wordt gebruikgemaakt van het PumpWatch-platform van BigBrother International.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe tankstations voor Sakko, TanQyou en OQ Value | TankPro.nl

Nieuwe tankstations voor Sakko, TanQyou en OQ Value

Sakko heeft vanaf april de exploitatie van het tankstation aan de N798 in Putten overgenomen. Op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven opende TanQyou een onbemande locatie in het nieuwe design van de formule. In Raalte is het nieuwe paradepaardje van OQ Value een feit, een Shell-locatie met shop en lunchroom, roll-over en twee wasboxen.

Tot voor kort stond er nog Pieper Tankstation op de luifel van de locatie aan de N798, direct aan de afslag Broekermolenweg in Putten. Sinds april gaat het station door het leven als Sakko-vestiging. De shop zal niet door de Noord-Brabantse onderneming geëxploiteerd worden, het tankstation is voortaan onbemand.

Op industrieterrein Zevender in het Zuid-Hollandse Schoonhoven heeft TanQyou een onbemande locatie geopend. De hagelnieuwe vestiging ligt aan De Diamant, ter hoogte van de rotonde op de provinciale weg N210. TanQyou wil ervoor zorgen dat op onbemande stations tanken net zo leuk en persoonlijk wordt als bij bemande stations. Zo kunnen klanten zich registreren aan de pomp waarna ze bij een volgend bezoek op basis van kentekenherkenning persoonlijk begroet worden bij het tankstation. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in het transactieoverzicht. Daarnaast biedt een account extra gemakken aan de pomp.

Multifunctioneel station OQ Value

Ook OQ Value heeft nieuws. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn heeft een nieuwe Shell-locatie geopend in Raalte. Het multifunctionele station in Salland ligt aan de Nieuwe Deventerweg 17 en beschikt over een shop met lunchroom, een automatische wasstraat met een roll-over, twee wasboxen en stofzuigerplaatsen. De inrichting van de shop was in handen van AB Interieurbouw, voor de beveiliging van de locatie in Raalte wordt gebruikgemaakt van het PumpWatch-platform van BigBrother International.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.