Nieuwe ‘ijs drive thru’ bij tankstation in Barendrecht valt in de smaak

Hoewel het aan de pomp op dit moment een stuk rustiger is dan normaal, lopen de zaken op het terrein van het Berkman-tankstation aan de Tuindersweg in Barendrecht toch lekker door. Klanten kunnen hier namelijk sinds vorige week terecht voor het bestellen van hun favoriete sorbet, roomijs of milkshake bij een mobiele ijscontainer. Het initiatief van De IJswinckel en Berkman Energie Service blijkt zeer in de smaak te vallen.

De IJswinckel en Berkman Energie Service hebben de handen ineen geslagen en bieden klanten sinds afgelopen vrijdag de mogelijkheid om hun favoriete sorbet, roomijs of milkshake te bestellen in de ‘ijs drive thru’. Vanaf donderdag kan er ook ijskoffie besteld worden.

Zeven dagen per week

Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende soorten sorbet- en roomijs en uit milkshakes. De fruitsmaken worden volgens De IJswinckel uitsluitend bereid met verse producten. De ‘ijs drive thru’ is zeven dagen per week geopend van 13.00 tot 21.00 uur en toegankelijk voor auto’s, motoren, scooters en fietsen. Het ijs kan alleen met pin worden afgerekend en wordt verpakt in de auto geserveerd.

De twaalf locaties van De IJswinckel zijn vanwege de coronamaatregelen op dit moment gesloten. Wel is het mogelijk om producten te laten bezorgen. De samenwerking tussen Berkman en De IJswinckel biedt mogelijkheden om – ondanks de huidige situatie – de medewerkers toch aan het werk te houden en klanten te blijven bedienen.

Bekijk hieronder de fotoreportage:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Nieuwe ‘ijs drive thru’ bij tankstation in Barendrecht valt in de smaak”

Kurt De Leeuw|16.04.20|12:58

Leuk initiatief !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.