TinQ installeert dispensers met handalcohol 70% bij tankstations

Bij tankstations van TinQ is het voor klanten voortaan mogelijk om hun handen te reinigen. De keten van onbemande locaties heeft dispensers met handalcohol 70% geïnstalleerd waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

“TinQ heeft in lijn met alle maatregelen van de overheid meegedacht en wil als grootste keten van onbemande tankstations van Nederland al haar klanten en eventuele passanten in deze bijzondere periode een extra service bieden door handreiniging met 70% alcohol aan te bieden”, laat de tankstation-aanbieder weten.

Eén druk op de dispenser met handalcohol is voldoende om de handen goed te reinigen. Klanten – en andere bezoekers van de tankstations – kunnen 24 uur per dag gebruikmaken van de mogelijkheid om hun handen schoon te houden. Ook benadrukt TinQ dat klanten anderhalve meter afstand moeten houden op alle locaties. Verder worden er handschoentjes beschikbaar gesteld.

Duidelijke instructies en desinfectie

Bedrijfsarts Daan Breederveld deed in een eerder interview met vakblad TankPro al een oproep aan tankstations om ontsmettingsvloeistof beschikbaar te stellen bij de pinterminals en de nozzles. Direct aan de pomp is het volgens hem belangrijk dat er heel duidelijk instructies en middelen beschikbaar zijn om besmetting via oppervlakken tegen te gaan.

“Dan zou desinfecterende vloeistof aan de pomp een goede oplossing kunnen zijn. Dus: uit de auto, nog voor het openen van de tankdop en het pakken van de nozzle, vloeistof gebruiken om de handen schoon te maken; tanken en daarna opnieuw de handen reinigen.” Datzelfde geldt ook bij pinnen aan de pomp. “Voor het pinnen de handen reinigen en na het pinnen opnieuw, ook om te voorkomen dat het virus aan het stuur van de automobilist belandt.”

Bekijk hieronder de video:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “TinQ installeert dispensers met handalcohol 70% bij tankstations”

René Winkels|15.04.20|10:46

En iedereen raakt het pompje aan………. automatisch dispenser de enige uitkomst.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ installeert dispensers met handalcohol 70% bij tankstations | TankPro.nl

TinQ installeert dispensers met handalcohol 70% bij tankstations

Bij tankstations van TinQ is het voor klanten voortaan mogelijk om hun handen te reinigen. De keten van onbemande locaties heeft dispensers met handalcohol 70% geïnstalleerd waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

“TinQ heeft in lijn met alle maatregelen van de overheid meegedacht en wil als grootste keten van onbemande tankstations van Nederland al haar klanten en eventuele passanten in deze bijzondere periode een extra service bieden door handreiniging met 70% alcohol aan te bieden”, laat de tankstation-aanbieder weten.

Eén druk op de dispenser met handalcohol is voldoende om de handen goed te reinigen. Klanten – en andere bezoekers van de tankstations – kunnen 24 uur per dag gebruikmaken van de mogelijkheid om hun handen schoon te houden. Ook benadrukt TinQ dat klanten anderhalve meter afstand moeten houden op alle locaties. Verder worden er handschoentjes beschikbaar gesteld.

Duidelijke instructies en desinfectie

Bedrijfsarts Daan Breederveld deed in een eerder interview met vakblad TankPro al een oproep aan tankstations om ontsmettingsvloeistof beschikbaar te stellen bij de pinterminals en de nozzles. Direct aan de pomp is het volgens hem belangrijk dat er heel duidelijk instructies en middelen beschikbaar zijn om besmetting via oppervlakken tegen te gaan.

“Dan zou desinfecterende vloeistof aan de pomp een goede oplossing kunnen zijn. Dus: uit de auto, nog voor het openen van de tankdop en het pakken van de nozzle, vloeistof gebruiken om de handen schoon te maken; tanken en daarna opnieuw de handen reinigen.” Datzelfde geldt ook bij pinnen aan de pomp. “Voor het pinnen de handen reinigen en na het pinnen opnieuw, ook om te voorkomen dat het virus aan het stuur van de automobilist belandt.”

Bekijk hieronder de video:

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “TinQ installeert dispensers met handalcohol 70% bij tankstations”

René Winkels|15.04.20|10:46

En iedereen raakt het pompje aan………. automatisch dispenser de enige uitkomst.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.